Η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. προσφέρει 50 σταθμούς Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας

Η απόφοιτη των Αρσακείων Σχολείων και Πρόεδρος τού Δ.Σ. τής ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. κ. Βίκυ Καρέλια έρχεται αρωγός στο κράτος σε αυτή την κρίσιμη στιγμή προσφέροντας 50 σταθμούς Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τής επιχείρησης, η  ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., θέλοντας να συμβάλει στην εθνική και εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια για την αντιμετώπιση τής νόσου COVID-19, αποφάσισε τη δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας 50 υπερσύγχρονων, πλήρως εξοπλισμένων σταθμών Μ.Ε.Θ. (Μονάδων Εντατικής Θεραπείας), αποτελούμενων από ειδική ηλεκτρονική κλίνη, monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών και ηλεκτρονικό αναπνευστήρα υψηλής τεχνολογίας.

Η δωρεά των 50 σταθμών Μ.Ε.Θ. αποσκοπεί στην έγκαιρη και στοχευμένη ενίσχυση τού Ε.Σ.Υ. (Εθνικού Συστήματος Υγείας), προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες εντατικής παρακολούθησης και θεραπείας που αναμένεται να προκύψουν ενόψει τής επαπειλούμενης έξαρσης τής νόσου.

Η υλοποίηση τής δωρεάς και η κατανομή των σταθμών Μ.Ε.Θ. στις νοσοκομειακές μονάδες τού Ε.Σ.Υ. θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες τού Υπουργείου Υγείας με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίησή τους σε περιοχές τής χώρας  ή σε νοσοκομειακές δομές που πάσχουν εντονότερα από την έλλειψη επαρκούς ιατρικού εξοπλισμού.

Παραμένοντας πάντοτε κοινωνικά ενεργή η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. εύχεται “η χώρα μας να διέλθει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες από την παγκόσμια αυτή κρίση και η επόμενη μέρα να τη βρει ενωμένη, δυνατή και αποφασισμένη να εργαστεί ξανά για ένα ελπιδοφόρο μέλλον”.

2022-04-11T09:02:07+03:00

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top