Αριάδνη Ζαμποπούλου, απόφοιτη 2019

  • Αριάδνη Ζαμποπούλου Β ΤΛΕ 2019

Αριάδνη Ζαμποπούλου, απόφοιτη 2019, Ιατρική ΕΚΠΑ (19.024 μόρια)

Β΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης

 

Διατρέχοντας τα 13 σχολικά χρόνια μου στο Αρσάκειο πλήθος αναμνήσεων μου έρχονται στο μυαλό, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι  ευχάριστες. Ξεκινώντας από τον πρωταρχικό στόχο ενός σχολείου, τη μετάδοση της γνώσης, το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό όλα τα χρόνια, συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στην ευρύτερη καλλιέργειά μας όσο και στη μετέπειτα επίτευξη των στόχων μας.

Πιστεύοντας, όμως, πως η σφυρηλάτηση μιας συγκροτημένης προσωπικότητας με ακέραιο αξιακό κώδικα και ποικίλα ενδιαφέροντα περισσότερο οφείλεται στην αλληλεπίδραση του ατόμου με το ευρύτερο σχολικό περιβάλλον και όχι αποκλειστικά στα μαθήματα, το Αρσάκειο με βοήθησε να ανακαλύψω τον εαυτό μου μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών. Ενδεικτικά αναφέρω τα Πανασαρκειακά συνέδρια, καθοριστικές σχολικές εξορμήσεις (όπως αυτή στα γραφεία του περιοδικού δρόμου “Σχεδία”), εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σχολικές γιορτές, συνέδρια MUN, μουσικοί και αθλητικοί απογευματινοί όμιλοι, ημερίδες και εμπνευσμένες ομιλίες προσώπων, διακεκριμένων στον επαγγελματικό τους χώρο.

Νιώθω την ανάγκη να πω επίσης ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε δασκάλους και καθηγητές που γνώρισα, οι οποίοι ήταν πρότυπα συμπεριφοράς και ιδιαίτερα την τελευταία χρονιά στέκονταν δίπλα μας και όχι απέναντί μας, μας σέβονταν, μας εμπιστεύονταν και μας υπενθύμιζαν την αξία μας, ακόμα κι όταν εμείς αμφισβητούσαμε τον εαυτό μας, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην εδραίωση ενός δημιουργικού και παράλληλα ευχάριστου κλίματος.

Τέλος, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όλους τους φίλους και συμμαθητές μου, οι οποίοι συνέτειναν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου και έδιναν ιδιαίτερο τόνο στη σχολική καθημερινότητα, καθιστώντας την πολύχρονη πορεία στο σχολείο συναρπαστική! Εύχομαι σε όλους μας καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα και ελπίζω να διατηρήσουμε ζωντανές τη μεταξύ μας σύνδεση και τις στέρεες φιλίες που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top