Αύρα Παπαδοπούλου, απόφοιτη 2022

  • Αύρα Παπαδοπούλου Β ΑΛΨ

Αύρα Παπαδοπούλου, απόφοιτη 2022, φοιτήτρια Νομικής ΕΚΠΑ

Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού

Η πορεία μου στο Αρσάκειο, από την πρώτη ημέρα του Νηπιαγωγείου μέχρι την τελευταία της Γ΄ Λυκείου, είναι γεμάτη από στιγμές που στο μέλλον θα αναπολώ με νοσταλγία. Στιγμές γεμάτες συναισθήματα που νοηματοδότησαν τα μαθητικά μου χρόνια. Οι δεσμοί μου με το αγαπημένο Αρσάκειο, το σχολείο της μητέρας και της αδελφής μου, είναι δεσμοί ζωής!

Το σχολείο αυτό, εκτός από γερές βάσεις σε γνωστικό επίπεδο, μου προσέφερε φιλίες ζωής, πολύπλευρες εμπειρίες με συμμετοχή σε διαγωνισμούς, συνέδρια και ομίλους, ενθάρρυνση να ανακαλύψω τα ταλέντα και τις κλίσεις μου και αμέριστη στήριξη σε κάθε μου προσπάθεια.

Αυτή η στήριξη και η κατανόηση από την πλευρά όλων των καθηγητών μου, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη χρονιά των πανελλαδικών εξετάσεων, με κάνουν να αποδίδω το σημαντικότερο μέρος της επιτυχίας μου στο σχολείο μου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη όχι μόνο διότι πέτυχα τον στόχο της εισαγωγής μου στο πανεπιστήμιο, βλέποντας έτσι τους κόπους μου να ανταμείβονται, αλλά και επειδή είχα γύρω μου ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και οι οποίοι ειλικρινά μοιράστηκαν τη χαρά μου.

Σε ευχαριστώ Αρσάκειο για αυτά τα 13 χρόνια, αλλά και για αυτό που είμαι σήμερα!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top