Δομνίκη Σαραντάκου, απόφοιτη 2023

  • Δομνίκη Σαραντάκου Αρσάκειο Κλασικό Λύκειο Ψυχικού

Δομνίκη Σαραντάκου, απόφοιτη 2023, Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού

45η στη Νομική Αθήνας (19.050 μόρια)

 

Με την ολοκλήρωση του κύκλου της σχολικής μου ζωής έρχονται στον νου μου όλες οι εμπειρίες που βίωσα αυτά τα 13 χρόνια στο Αρσάκειο, εμπειρίες ευχάριστες που ζωγραφίζουν ένα όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό μου.

Στο Αρσάκειο δίνεται στον μαθητή η δυνατότητα να συμμετέχει σε πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, όπως είναι το Παναρσακειακό Συνέδριο και το Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών (MUN), στα οποία συμμετείχα και εγώ και έχω αποκομίσει πολύ όμορφες αναμνήσεις χάρη στη συνεργασία μου με τους συμμαθητές μου αλλά και με μαθητές από διαφορετικά σχολεία. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να προσθέσω και τις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία των εθνικών επετείων, καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις με τις οποίες έκλεινε γλυκά κάθε σχολική χρονιά στο Δημοτικό, που απαιτούσαν σημαντική προετοιμασία και μας έδιναν μεγάλη χαρά και περηφάνια, ενώ μας συνέδεαν περισσότερο με τους συμμαθητές αλλά και τους δασκάλους μας.

Επίσης, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους δασκάλους και τους καθηγητές του σχολείου μας, οι οποίοι μας όπλισαν με ποικίλες γνώσεις και συμβουλές. Ειδικά στην Γ’ λυκείου οι καθηγητές μου συνέβαλαν αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου μου, αφού οι συμβουλές τους και οι προτάσεις τους ήταν πάντα στοχευμένες και τα ενθαρρυντικά τους λόγια κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Ολοκληρώνοντας, στο Αρσάκειο ανέπτυξα σημαντικές φιλίες, τις οποίες θα χαρακτήριζα φιλίες ζωής, και είμαι ευγνώμων για αυτό. Το Αρσάκειο θα βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά μου και οι αναμνήσεις από αυτό θα μου προκαλούν μια γλυκιά νοσταλγία!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top