Απόφοιτοι & μαθητές των Αρσακείων τραγούδησαν στο «Όλοι μαζί Μπορούμε»

Καταχειροκροτήθηκε η Χορωδία των αποφοίτων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων «GraduArti» στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου 2017 στο Καλλιμάρμαρο με συντονιστή τον Διονύση Σαββόπουλο. Η χορωδία μαζί με μαθητές λυκείου τού Μουσικού Ομίλου των Τοσιτσείων Εκάλης, υπό τη διεύθυνση τής καθηγήτριας Μουσικής κ. Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη, συμμετείχαν εθελοντικά για να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία τής κίνησης «Όλοι μαζί Μπορούμε».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε.

Οι «GraduArti» και ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, έχοντας επανειλημμένως συνεργαστεί με τον Διονύση Σαββόπουλο σε συναυλίες για το Ταμείο Υποτροφιών των Αρσακείων αλλά και σε άλλες συναυλίες για κοινωνικούς σκοπούς και έχοντας θητεύσει στο ελληνικό τραγούδι κατά τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, πλαισίωσαν τη συναυλία μαζί με την μπάντα τού Πολεμικού Ναυτικού και τους: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη,Φοίβο Δεληβοριά, την απόφοιτη των Αρσακείων Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννη Ζουγανέλη, Νίκο Ζιώγαλα, Βιολέτα Ίκαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστή Μαραβέγια, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Πάνο Μουζουράκη, Κατερίνα Πολέμη, Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, τη Μαρία Φαραντούρη και τον Γιάννη Χαρούλη.

Ακολουθήστε τη Χορωδία «GraduArti» στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top