Μία Αρσακειάδα WOMENTOR

Η απόφοιτή μας Ναταλία Παρασκευοπούλου, Senior Manager στη Lightsource BP Λονδίνου, συμμετέχει στο πρόγραμμα Womentors, όπου μοιράζεται την εμπειρία της ως εργαζόμενης σε ένα, κατά κανόνα, ανδροκρατούμενο περιβάλλον. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επίσης απόφοιτη Αρσακείου Ψυχικού.

Όπως γράφει η ίδια στη σελίδα της στο LinkedIn: «Ήταν μεγάλη μου τιμή να φτιάξω αυτό το βίντεο, και να δω ότι περιστοιχίζεται από άλλα πάρα πολύ ενδιαφέροντα βίντεο από super γυναίκες, που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να μοιραστούν την εμπειρία τους και να βοηθήσουν όλες μας να σηκωθούμε ψηλότερα».

Το έργο WOMENTORS υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Ίδρυμα Λαμπράκη και εταίρο την οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος».

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014-2021, γνωστού ως EEA Grants.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Δείτε το βίντεο εδώ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top