1η Συνάντηση Αποφοίτων Αρσακείων: ήρθαν χιλιάδες!

Σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης χιλιάδες απόφοιτοι όλων των Αρσακείων (Ψυχικού, Εκάλης, Πάτρας, Θεσσαλονίκης) συναντήθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου 2019 στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού.

Σε μια γιορτή που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία απόφοιτοι από το 1940 μέχρι το 2019 είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μεταξύ τους αλλά και με τους καθηγητές τους και να θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια.

 

Μετά τη σύντομη ομιλία του προέδρου της Φ.Ε. καθηγητή κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη χαιρετισμό απηύθυναν οι απόφοιτοι: Παναγιώτα Βολτή, καθηγήτρια Ιστορίας Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Παρίσι 10, Παναγιώτης Δουδωνής, λέκτωρ στο Κολέγιο Oriel του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, πολιτικός αναλυτής στο Action 24 και στο Protagon, Δήμητρα Πλαμαντούρα, δικηγόρος, και Κωνσταντίνος Καραμπίνος, φοιτητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησε μουσικό διάλειμμα από τη χορωδία GraduArti των αποφοίτων υπό τη διεύθυνση της Συντονίστριας Μουσικής των Σχολείων κ. Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη.

 

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με δώρα που ευγενικά προσέφεραν οι εταιρείες:

Aegean: 5 εισιτήρια για 2 άτομα ανοιχτά για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου της. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν αλλά οι κάτοχοι δεν ήταν παρόντες είναι: 2001, 2025, 1861

1 διανυκτέρευση σε ένα από τα δύο ξενοδοχεία The Luxury Hotels της αποφοίτου μας Ντόμης Δεδέογλου. Κληρώθηκε ο αριθμός 2542.

3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Matilda στη Ζάκυνθο των αποφοίτων Δανάης, Χριστίνας, Κατερίνας και Όλγας Μπεζαντάκου. Κληρώθηκε ο αριθμός 766.

1 κινητό Huawei P smart Z της εταιρείας Vodafone. Κληρώθηκε ο αριθμός 2127.

1 tablet E7 της εταιρείας Active. Κληρώθηκε ο αριθμός 463.

Στη συνέχεια οι απόφοιτοι συναντήθηκαν ανά πενταετίες και διετίες στις αίθουσες διδασκαλίας, αντάλλαξαν τηλέφωνα και αναμνήσεις, είπαν τα νέα τους, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μουσική και πολύ κέφι χάρη στον μουσικό παραγωγό Σπύρο Βοΐδη, που προσφέρθηκε ευγενικά να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για  τους αποφοίτους.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης: Βενέτης,  Chipita, Σκλαβενίτης και Steingraeber & Söhne – pianoshop.

 

Φανερά συγκινημένοι ο Πρόεδρος της Φ.Ε. και οι απόφοιτοι απευθύνουν χαιρετισμό

 

Η χορωδία των αποφοίτων GraduArti 

Συναντήσεις στις τάξεις – Στιγμές χαράς και συγκίνησης

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top