Μια ξεχωριστή βράβευση απόφοιτης των Αρσακείων

Η Εύα Αλεξάνδρου, φοιτήτρια στο τέταρτο έτος της Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, πρώτευσε μεταξύ των 400 περίπου φοιτητών του τρίτου έτους με μέσο όρο βαθμών της 9,59.

Σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης στις 9 Μαρτίου, κατά την οποία γιορτάσθηκαν τα 80 χρόνια από την ίδρυση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με παρουσίαση του έργου της από τον Πρύτανη καθηγητή Ν. Παπαϊωάννου και τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής καθηγητή Κ. Αναστασιάδη, βραβεύθηκαν ακαδημαϊκές προσωπικότητες που χάραξαν με τη δράση τους την πορεία της Σχολής και οι πρωτεύσαντες κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2020/21 σε κάθε έτος φοιτητές.

Μεταξύ τριών φοιτητών από τα άλλα έτη, η φοιτήτρια Εύα Αλεξάνδρου έλαβε από τον αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος καθηγητή Στ. Τριαρίδη το βραβείο της συνοδευόμενο από έναν φορητό υπολογιστή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί και άλλοι εκπρόσωποι της Πολιτείας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και άλλων θεσμών, καθώς και οι Πρόεδροι όλων των Ιατρικών Σχολών της χώρας.

2022-03-21T08:43:14+02:00

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top