Νίκος Βερβερίδης, απόφοιτος 2023

  • Νίκος Βερβερίδης ΑΛΘ

Νίκος Βερβερίδης, απόφοιτος 2023, Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης

2ος στη Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών Θεσσαλονίκης (15.575 μόρια – 2η επιλογή)

 

Τα χρόνια μου στο Αρσάκειο Θεσσαλονίκης ήταν γεμάτα από εμπειρίες και στιγμές που χαράχτηκαν στη μνήμη μου ανεξίτηλα.

Από τα χρόνια μου στο Αρσάκειο Γυμνάσιο θα θυμάμαι πάντα τις εκδρομές, τις δράσεις με την εθελοντική ομάδα, τον όμιλο χημείας, τους διαγωνισμούς και τις εκδηλώσεις που έλαβα μέρος. Ήταν μάλλον τα καλύτερα μαθητικά μου χρόνια.

Τα χρόνια μου στο Αρσάκειο Λύκειο σημαδεύτηκαν από τις ατελείωτες ώρες τηλεκπαίδευσης, εξαιτίας του κορωνοϊού, άλλα και από το άγχος για τις Πανελλήνιες. Όμως ακόμα και τότε το Σχολείο κατάφερνε να μεταφέρει σκέψεις χαράς, συμπαράστασης και αισιοδοξίας ότι αυτές οι δύσκολες μέρες κάποτε θα τελειώσουν.

Τέλος, από αυτά τα έξι χρόνια δεν θα ξεχάσω πως οι εκπαιδευτικοί, τόσο το Γυμνάσιο όσο και το Λύκειο, μου μετέδωσαν γνώσεις και αξίες, υπηρετώντας το περιεχόμενο της λέξης «παιδεία» και όχι μόνο αυτό της λέξης «εκπαίδευση», και διασφάλιζαν πάντα ένα κλίμα δημοκρατίας και ελευθερίας μέσα στην τάξη και στο σχολικό περιβάλλον γενικότερα. Αλλά πάνω από όλα δεν θα ξεχάσω τους ανθρώπους που γνώρισα, τους καθηγητές και τους συμμαθητές μου, που με στήριξαν και στάθηκαν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές, αλλά βρίσκονταν μαζί μου και στις ωραιότερες στιγμές.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

Go to Top